Geoptimaliseerd voor IE 8 en hoger. Javascript, Java en Style Sheets zijn nodig om alle mogelijkheden van deze site te benutten.
Zoek
Wat wordt de nieuwe hype?

 

Ontwerp
Een goed ontwerp ziet er niet alleen prima uit, maar is vooral ook doeltreffend en efficiënt. Het is een dialoog met de doelgroep en een goed ontwerp versterkt de boodschap.
Financieelcollectief
Time2Phil
TpoPom

De focus van het ontwerp ligt op het overbrengen van het belang van een product of dienst op een beoogde doelgroep. Bij internet presentaties is het ons doel om de essentie van een product, dienst of merk zodanig vorm te geven dat het ook online nog krachtig overkomt. Wij ontwikkelen het online karakter van een bedrijf, product of dienst en geven de online presentatie een positieve impuls. Ieder ontwerp zoekt de optimale communicatie tussen product en doelgroep.

Huisstijl / Drukwerk
Welke kleuren, vormen en lettertypes werken het best in uw situatie. U wilt een ontwerp dat eenvoudig, krachtig, flexibel en betaalbaar is. Wij zoeken een doeltreffende en stijlvolle oplossing die uitstekend is te reproduceren op diverse materialen. Het complete traject van initiële vraag tot het uiteindelijk drukwerk kunnen wij begeleiden.

Multimedia
Wij ontwerpen en ontwikkelen multimediale presentaties voor bijvoorbeeld beurzen, congressen of andere presentaties. Dit kan zijn in de vorm van standalone applicaties, flash-applicaties (al of niet op cd-rom), audio en video, CD en DVD, copy writing, foto en video productie, geluid en muziek.
Voor de eventueel bijbehorende audio / geluidsfragmenten dragen we zorg in samenwerking met een getalenteerde studio. De audio kan in opdracht worden gecomponeerd of samengesteld. Regelingen met betrekking tot auteursrechten kunt u onbezorgd aan ons overlaten, wij weten hoe het werkt.

Grafische vormgeving
Wij verzorgen het ontwerp van uw nieuwsbrief, huisstijl, brochures, flyers, folders, advertenties, posters, rapporten, jaarverslagen, handleidingen, (online) games, product presentaties en cd-roms. Een goed ontwerpen is stijlvol, efficient en to-the-point. Geen overbodige franje waar dit niet past maar een duidelijke boodschap.

e-Business card / Digitaal visitekaartje
Digitaal visitekaartje De e-Business card is een combinatie van het reguliere visitekaartje en een interactieve CD-rom presentatie. Het kan een zeer effectief communicatie-instrument zijn ter ondersteuning van communicatie- en marketingcampagnes.
Binnen één medium wordt een visitekaartje verenigd met bijvoorbeeld een bedrijfsbrochure, catalogus, productpresentatie, jaarverslag, catalogus of portfolio. De toepassing is zeer geschikt als "handout" bij evenementen, symposia, beurzen en seminars.
© 1997-2024 Mediaboog, alle rechten voorbehouden. Disclaimer. Algemene voorwaarden. Naar boven