Geoptimaliseerd voor IE 8 en hoger. Javascript, Java en Style Sheets zijn nodig om alle mogelijkheden van deze site te benutten.
Zoek
Wat wordt de nieuwe hype?

 

Database publishing
Het meest waardevolle bezit van een onderneming is de informatie die dagelijks binnenkomt en geproduceerd wordt. Beeld, tekst, documentatie, cd's en bijvoorbeeld klantgegevens circuleren vaak door het bedrijf met weinig controle over de inhoud en toegankelijkheid. 

Vaak moet data gedupliceerd worden omdat ze niet voorhanden zijn. Het managen van deze informatie is niet langer een luxe; het is een noodzaak geworden. Toegang tot de nieuwste informatie binnen uw onderneming, zoals documenten, audio, video, correspondentie en andere data, zorgt ervoor dat medewerkers, klanten en andere geautoriseerde personen belangrijke informatie kunnen vinden wanneer ze deze nodig hebben.

Bewezen technologie op het gebied van database publishing garandeert hoge kwaliteit en een efficiƫnte workflow. Van catalogi tot advertenties bieden wij eenvoudige, maar zeer efficiƫnte oplossingen om dergelijke processen te beheren. Zonder holle frasen, hoge investeringen en flauwekul. To-the-point.


© 1997-2024 Mediaboog, alle rechten voorbehouden. Disclaimer. Algemene voorwaarden. Naar boven