Geoptimaliseerd voor IE 8 en hoger. Javascript, Java en Style Sheets zijn nodig om alle mogelijkheden van deze site te benutten.
Zoek
Wat wordt de nieuwe hype?

 

Portfolio
Onderstaand een greep uit onze portfolio. Hieronder worden projecten getoond op het gebied van webgerelateerde toepassingen, webapplicaties, grafische vormgeving, software en multimedia.

Financieel Collectief
Financieel Collectief is een landelijk werkend onafhankelijk financiëel adviesbureau dat advies geeft op het gebied van pensioenen, hypotheken, sparen & beleggen, assurantiën, kredieten en financiële planning.
Voor deze site werd vormgeving en ontwikkeling gedaan op basis van een reeds bestaand huisstijl ontwerp. Het is voorzien van een CMS (Content Management Systeem).
Naar boven
Ferryplanner.com
Door Ferryplanner.com werden we gevraagd als strategische consultants voor website design en layout van de nieuw te ontwikkelen website. Hierbij ging het om een technisch en een design vraagstuk.
Een navigatie systeem werd bedacht voor de specifieke geografische zoek procedures die een bezoeker moest kunnen doorlopen. Hiertoe werd een aantal ondersteunende graphics ontwikkeld.
Naar boven
Kommerbiopharm
Kommer Biopharm is een handelsonderneming voor dierbenodigdheden.
Voor de online presentatie werd een ontwerp gemaakt en voor de ontwikkeling van de dynamische site is een CMS (Content Management Systeem) geïmplementeerd.
Naar boven
Shemsuddin
Shemsuddin is een bedrijf dat is gespecialiseerd in Indiase muziekinstrumenten en Indiase wierook. Deze worden geimporteerd en de muziekinstrumenten tevens gerepareerd. Verder worden diverse muzikale cursussen gegeven.
De site is met een minimum aan middelen op sobere maar degelijke wijze opgeleverd. Er wordt (nog) geen gebruik gemaakt van dynamische / database-gekoppelde mogelijkheden op deze site. Het onderhoud wordt inmiddels in zelfstandig beheer uitgevoerd.
Naar boven
Time2Phil
Time2Phil is een jazz formatie die zich onder andere richt op de jazz gemeenschap. Time2Phil was een ontwerp dat een duidelijke identiteit en karakter moest weergeven. De uitdaging was om het tot de essentie terug te brengen en het toch van anderen te doen onderscheiden.
Wij ontwierpen de huisstijl, website en verzorgden de ontwikkeling en technologische implementatie. Er wordt gedacht over het inzetten van een e-commerce applicatie - online nummers verkopen met een webwinkel systeem en back-end tools om content te onderhouden.
Naar boven
TPO POM
www.pom.nl - De organisatie achter het Peace of Mind fonds heet TPO. De Transcultural Psychosocial Organization (TPO) heeft zich in tien jaar bewezen als een van de weinige internationaal opererende hulporganisaties binnen de psychosociale hulpverlening. Met duurzame hulpverleningsprogramma's helpt TPO ontheemden, vluchtelingen en andere overlevenden uit (voormalige) oorlogsgebieden bij het verwerken van traumatische ervaringen en het hanteren van de vele psychosociale problemen.
Ontwerp en ontwikkeling van de site werden gerealiseerd. Met een CMS kan de site op eenvoudige wijze worden onderhouden.
Naar boven
Yippas
De Yippas.nl website is een initiatief van de bibliotheek Breda en partners om de doelgroep jongeren te bereiken. De site wordt aantrekkelijk gemaakt met diverse aanbiedingen voor de YIP's (Young Important Persons).
Voor de realisatie van Yippas.nl verleenden wij aan de Beatrijs Media Group technisch advies en ondersteuning bij de ontwikkeling en nemen de hosting voor onze rekening.
Naar boven
Careerfactory uitzendorganisatie
www.careerfactory.nl - Voor de Careerfactory website werd de technische uitvoering gerealiseerd. Hierbij ging het om de implementatie van Javascript om de structuur, menu- en scroll-functies vorm te geven.
De site is geschreven in Coldfusion waarbij gedacht is aan de koppeling naar de databases die Careerfactory in de dagelijks praktijk gebruikt. Voor deze koppeling worden zoveel mogelijk geautomatiseerde database import en export modules gebruikt. Inmiddels staat er een nieuwe versie online die niet door ons werd ontwikkeld.
Naar boven
Fourmit
Fourmit vereiste onze inzet als creatieve ontwikkelaars. Een aantal ideeen werd ontwikkeld voor de uitvoer van de door de klant gewenste opzet.
Ook hier werd een database-gekoppelde website afgeleverd. Middels een redactie systeem kan de inhoud van de website up-to-date worden gehouden. De huidige site is niet door ons ontworpen.
Naar boven
Wisard
Voor de website van Wisard werden diverse technisch georiënteerde 
deelopdrachten uitgevoerd. Hierbij ging het onder andere om het realiseren van een online print functionaliteit, waarbij vanuit de website database een printbare uitvoer gegenereerd moest kunnen worden.

De Wisard website is voor een groot deel gericht op de NGO sector (Niet Gouvernementele Organisaties) en wordt op internationaal niveau door vele onderzoeksinstanties, bedrijven en overheden gebruikt voor de uitwisseling en publicatie van onder andere (onderzoeks-)informatie. Het systeem wordt door het IAC en WIS International onderhouden en gepropageerd.
Naar boven
CIS / ARD
De sites voor CIS en ARD zijn database-gekoppelde websites. Ze werden ontwikkeld voor de NGO (Niet Gouvernementele Organisaties) sector. Als gevolg van de grote hoeveelheid data die gepresenteerd werd, moest de interface simpel en intuitief zijn.
De site is snel en flexibel en maakt maximaal gebruik van de database gekoppelde mogelijkheden. Gebruikers hebben de beschikking over een krachtig administratie systeem om het geheel te onderhouden.
Naar boven
Connekt
www.connekt.nl - Connekt is een overkoepelende organisatie op het gebied van transport en verkeers onderzoek. De website moest een duidelijke identiteit neerzetten.
Wij leverden diverse diensten waaronder: site design en technische implementatie/integratie. Een database/ e-commerce solution werd toegevoegd - van product database tot shopping systeem en back-end administratieve tools om de content te onderhouden.
Naar boven
Forum / Online magazine: Trends
De websites voor Trends en Discover America zijn gebaseerd op hetzelfde database ontwerp. Een standaard applicatie werd aangepast om aan de klant-specifieke behoeften te voldoen. De sites zijn een voorbeeld van hoe dezelfde technologie met een makkelijk aanpasbare layout op eenvoudige en kostenbesparende wijze een nieuwe applicatie kan opleveren. Het forum levert de mogelijkheid om te reageren op artikelen in het systeem. De collectie van online artikelen wordt onderhouden door een redactie met behulp van een eenvoudig maar krachtig redactie systeem.
Naar boven
Relatieman
De website voor Relatieman.nl werd ontwikkeld in samenwerking met diverse specialisten. Een projectteam is voor Holland Media Groep (RTL4, RTL5 & Veronica) en de krant De Telegraaf een aantal maanden aan de slag geweest om de website te realiseren. De website werd gebruikt ter ondersteuning van en aanvulling op een TV programma, gepresenteerd door Menno Buch.

De volledig dynamische en database gekoppelde website speelde een rol in de communicatie met en feedback van het publiek. De site was gerelateerd aan het televisieprogramma "De Relatieman", geproduceerd door Tenfold Productions B.V en uitgezonden op de zender Veronica. Alle informatie van de site kon derhalve ook ten behoeve van het televisieprogramma gebruikt worden.

Door middel van deze site konden deelnemers zich onder andere aanmelden voor het programma en een contactadvertentie opgeven. De plaatsing van de contactadvertenties vond plaats in samenwerking met de Telegraaf. Publicatie en verwerking van de contactadvertenties door de Telegraaf gebeurde in de zogeheten Relatieman Krant. Het programma werd van de TV gehaald en de site is inmiddels offline.
Naar boven
ING - Electronic Banking
Voor de ING Bank deden we de techniek en implementatie van een database-gekoppelde dynamische website voor onder andere een veelgestelde vragen onderdeel (FAQ's).
Wij leverden in interactieve samenspraak met de klant een aantal creatieve technische oplossingen.
Naar boven
Girotel Zakelijk
www.postbankzakelijk.nl - Voor Girotel Zakelijk is de bestaande statische Q&A (Vraag en Antwoord) site omgezet naar een dynamische omgeving. Dit betekent dat vragen en antwoorden makkelijk kunnen worden bewerkt door een redactie die zich niet met html zaken hoeft bezig te houden. De site werd voornamelijk geschreven in Coldfusion met koppelingen naar databases als MSsql server en MSAccess.
Naar boven
E-commerce, BIBIT betaal systeem
In gebruik met online webwinkels (Webstore) ontwikkelen wij een online betaalsysteem dat aan de webwinkel gekoppeld kan worden. Na bestelling van producten in een webwinkel kan de klant ervoor kiezen om direct te betalen, om zodoende bijvoorbeeld de producten sneller in huis te hebben. Om online betalen mogelijk te maken zijn diverse oplossingen voorhanden, waaronder die met behulp van BIBIT.
Naar boven
Enquetes online: Nido, S & P
Met enqueteweb kunt u op eenvoudige wijze online enquetes opstellen (of dit door ons laten doen).
Resultaten zijn direct zichtbaar en mocht er aanleiding toe zijn dan kan het proces gedurende het traject bijgestuurd worden. Indien blijkt dat een bepaald enquete onderdeel niet genoeg resultaat oplevert kan dit worden aangepast.

Resultaten zijn tussentijds opvraagbaar en kunnen op eenvoudige wijze in bijvoorbeeld Microsoft Excel of een statistische toepassing worden geimporteerd.
Naar boven
NIGZ, ADLIB advies
www.nigz.nl - Voor het NIGZ (Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie) werd een rapport geschreven over de integratie van het ADLIB bibliotheek en documentatie systeem binnen de organisatie.

Middels diverse interviews en aanvullende research is een beeld geschetst van de huidige situatie en de mogelijke alternatieven voor het documentatie beheer. Hierbij werd rekening gehouden met de ontwikkelingsrichting van het NIGZ en de inbedding van diverse ICT standaarden.
Naar boven
Woningcorporatie GIS implementatie
www.ieder1.nl - Voor de Woonunie Deventer werd een GIS systeem opgezet. Basis kaartmateriaal voor ondergrond en analyse werd geselecteerd en geïmplementeerd. 
Op basis van ESRI software (ArcMap) zijn diverse gegevens zoals verhuur locaties realtime op kaarten zichtbaar gemaakt. 

Verdere ontwikkeling richt zich op de mogelijkheid tot analyse en integratie met andere systemen (primair systeem SG|tobias) binnen de organisatie.
Naar boven
QUI project, NIGZ, GGD, Trimbos
Het QUI project is een samenwerkingstraject van het NIGZ, GGD, Trimbos Instituut, NISB en anderen waarbij we hebben geadviseerd en een aantal rapporten geschreven. Het ging hierbij om de integratie van een aantal databases tot een enkel geheel. De keuze voor onder andere een portal en een centrale database werd overwogen.
Naar boven
Scamander
www.scamander.nl - Scamander is een bedrijf dat onder andere adviseert op het gebied van databases. Voor Scamander werd een website en bijbehorend CMS in ASP ontwikkeld. 

Diverse modules, zoals een nieuwsbrief en uitgebreid zoeken, werden naderhand toegevoegd.
Naar boven
Uitgeverij Quist
Voor Uitgeverij Quist werd een website en bijbehorend CMS ontwikkeld. Hieraan vooraf werd tevens een adviestraject doorlopen. 

De vormgeving en layout werden ook door ons verzorgd.
Naar boven
GZVB.nl - Gezondheidszorg Vacaturebank
De GZVB is een online vacaturebank die zich uitsluitend op de gezondheidszorg richt. GZVB brengt zorginstellingen en verplegers, zorgverleners en andere werknemers uit de zorg bij elkaar. 

Voor GZVB.nl werd advies, ontwerp en ontwikkeling verzorgd. De website en het beheersysteem (CMS) werken met een login verificatie voor een half-open gebruikersgroep. In het CMS werden aanvullende statistieken ten behoeve van management informatie gerealiseerd.
Naar boven
BurgerBelangen '96
BurgerBelangen '96 is een plaatselijke onafhankelijke politieke vereniging voor de gemeente Wijk bij Duurstede die Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede zelf omvat. 

Voor dit project werd geadviseerd en ontwikkeld. In overleg werd de basis voor het HTML raamwerk gebouwd. Logo en content werden aangeleverd door de opdrachtgever. Het is een statische site die onderhouden wordt door BurgerBelangen zelf. 
Naar boven
NavigatorXL
www.navigatorxl.com - NavigatorXL is een product van Scamander Solutions BV waarmee onder andere gegevens uit een Oracle database kunnen worden gehaald, geselecteerd, bewerkt en uitgevoerd naar onder meer Microsoft Excel. Voor dit product wordt een website ontwikkeld.

Doelgroep voor de website zijn bijvoorbeeld beslissers en managers die met Oracle (ERP) werken en regelmatig en snel over relevante informatie willen beschikken.
De URL van de site is navigatorxl.com. Ook de domeinnaam navigatorxl.nl verwijst naar deze website.
Naar boven
Werken bij de Overheid
werkenbijdeoverheid.nl - In opdracht van E-dynamics en Rhinofly werd een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de website Werken bij de Overheid. Dit is de vacaturesite van de overheid en gerelateerd aan Werken bij het Rijk.

Overheidsorganisaties plaatsen hun vacatures en intern en extern kan er gezocht en gereageerd worden. Kandidaten kunnen hun cv plaatsen en een persoonlijk dossier aanmaken. Verder biedt het uitgebreide mogelijkheden waaronder de presentatie van overheids organisaties, RSS natuurlijk en bijvoorbeeld koppelingen met externe systemen.
Naar boven
Waternet
waternet.nl - Het eerste watercyclusbedrijf van Nederland zorgt voor drinkwater, afvalwater en grond- en oppervlaktewater op een integrale, samenhangende en maatschappelijk verantwoorde wijze.

Voor deze organisatie wordt gewerkt aan de financiële en administratieve bedrijfsapplicaties. De (onder andere) urenregistratie applicatie Artemis is middels Websphere MQ gekoppeld aan andere systemen via een bus-interface. Daarnaast wordt onderhoud en ontwikkeling verzorgt.
Naar boven
MinSZW
www.rijksoverheid.nl/ministeries/szw - Het ministerie van Sociale Zaken stimuleert werkgelegenheid, moderne arbeidsrelaties en een activerende sociale zekerheid. 

Voor het Ministerie van Sociale Zaken werd technisch applicatiebeheer geleverd op projectbasis.
Naar boven
Feedback
Feedback - training, advies en begeleiding richt zich op groei van mensen en organisaties. Voor Feedback werd een website ontworpen en ontwikkeld.
Naar boven
VAPRO
www.vapro.nl - Al meer dan vijftig jaar zorgt VAPRO voor erkende en herkenbare opleidingen en diploma's in onder andere chemie, farmacie, papier-, kunststoffen-, voedings- en genotmiddelenindustrie. VAPRO staat garant voor kwaliteit, zekerheid, vakbekwaamheid en veilig werken.

Wij verzorgden de vormgeving, ontwikkeling en implementatie van de website. Deze was onderdeel van een multi-channel marketing campagne om de bekendheid van VAPRO te vergroten. Ook radio spotjes en advertenties in dagbladen werden ingezet.
Naar boven
SBB - Colo
www.s-bb.nl - Bedrijfsleven en beroepsonderwijs vormen de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB, voorheen Colo). Samen werken ze aan thema’s als kwalificatiestructuur, examens, beroepspraktijkvorming en opleidingsaanbod. Daarmee optimaliseert SBB de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt. Met als doel: voldoende en deskundige vakmensen. SBB werd ondersteund met Technisch en Functioneel Applicatie beheer (TAB/FAB).
Naar boven
Rijkshuisstijl
Voor ACS (AllCommunication Software), onderdeel van Total Identity, werd een bijdrage geleverd aan de Rijkshuisstijl applicatie iBase die voor de rijksoverheid werd ontwikkeld. In opdracht van Prisma-IT, werd hiertoe zowel ontwikkeling als beheer geleverd.
De applicatie iBase is gebaseerd op MARK(5), een CMS toegespitst op huisstijl- en communicatiemanagement (beheer). Op basis daarvan werden specifieke wensen en behoeften van het Rijk gerealiseerd. Door overkoepelende aansturing van de huisstijl wordt hiermee tot 5 miljoen euro per jaar bespaard op media kosten.
Naar boven
ReplaceDirect
www.replacedirect.nl - Voor Replace Direct, onderdeel van MyMicro Group werd een kleine bijdrage geleverd aan hun e-commerce systeem.
De webwinkel is meertalig, draait op Railo en SQLserver en is gekoppeld aan Microsoft Dynamics AX. Onder andere voorraad gegevens worden bijna realtime tussen de website en AX uitgewisseld. Voor de betalingen door gebruikers aan de frontend is Adyen geimplementeerd.
De mogelijkheden van een Social Community platform voor de website worden verkend en uitgebreid. RD wil onder andere hiermee een innovatieve rol binnen het marktsegment innemen.
Naar boven
Veliq
www.veliq.com - Veliq, voorheen bekend als VeiligMobiel, ontwikkelt MobiDM, Mobile Device Management software (MDM). Er werd een bijdrage geleverd aan de frontend van een geavanceerd multi-tier systeem. Voorkant in Coldfusion Coldbox, middleware in C# voor koppeling aan bedrijfseigen systemen (SAP), engine in C# met de koppelingen naar diverse backend services, zoals Blackberry Enterprise Servers (BES) en Afaria (van Sybase, overgenomen door SAP) voor de verbinding met de mobiele vloot.
Naar boven
NCVB Bedrijfsopleidingen
www.ncvbbedrijfsopleidingen.nl - NCVB Bedrijfsopleidingen (onderdeel ROC Tilburg) verzorgt landelijk erkende beroepsopleidingen voor organisaties in een groot aantal sectoren. NCVB levert maatwerk opleidingen op mbo-niveau aan ruim honderd organisaties met in totaal zo’n zesduizend deelnemers. Cursisten worden geschoold in algemene en bedrijfsspecifieke kennis, competenties en vaardigheden.

Het door NCVB zelf ontwikkelde opleidingsmodel "Het opleidingshuis" rust op de pijlers van plaats- en tijdonafhankelijk leren, learning on the job, intensieve begeleiding, inzet van instructeurs uit het bedrijf en integratie van organisatiecultuur in de opleidingen.

Om de workflow van dit opleidingsmodel te ondersteunen wordt een primair software systeem gebruikt. Voor de ontwikkeling van een nieuwe versie van dit primaire systeem werd project management geleverd. Hiermee zou het bestaande in ASP / SQLserver ontwikkelde systeem worden vervangen.

De verantwoordelijkheden lagen bij de procesbegeleiding, aansturing, rapportage, planning en budgetbeheer, maar ook bij het meedenken met technische keuzes en oplossingen voor toekomstig onderhoud en beheer. Het nieuwe systeem werd schaalbaarder, flexibeler en stabieler. Het volgt Java ontwikkel standaarden en is meer een leerling volgsysteem dan een leerling registratie systeem (grote toegevoegde waarde). De beoogde projectgroep bestond uit NCVB medewerkers, OGD Delft ontwikkelaars, business analist, functioneel ontwerper, beheerders, testers en klankbordgroepen. Tijdens dit project werd gewerkt met Media Wiki, Subversion (SVN), Mantis, Hudson, Linux CentOS, Netbeans en diverse Java methoden en technieken zoals Glassfish, Spring, Spring Security, ACL (Access Control List), Java Server Faces, Remoting, Junit, Hibernate en JasperReports.

Naar boven
Royal Dirkzwager
www.dirkzwager.com - Voor Royal Dirkzwager werd gewerkt aan de maritieme informatiesystemen. Een van de diensten van Dirkzwager is informatie leveren over de positie van schepen en andere nautische vaartuigen. Deze informatie wordt binnengehaald uit diverse systemen, vervolgens verwerkt, verbeterd door controle en analyse en uiteindelijk weer doorverkocht.
Activiteiten bestonden uit bestaande technische documentatie bijwerken en nieuwe schrijven. Er werden analyses gedaan en ontwerpen gemaakt van nieuwe modules die deels in Coldfusion zijn ontwikkeld. Een van de modules betrof het beheersysteem voor binnenkomende scheepsgegevens van diverse havens. Door middel van een userinterface was het mogelijk om de gegevens te controleren en te bewerken. Technische keuzes en oplossingen voor toekomstig onderhoud en beheer van de systemen zorgden voor onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, efficientie en stabiliteit.

Naar boven
Hafloc
HAFLOC is een samenwerkingsverband van een aantal hogescholen. Samen organiseren ze opleidingen op het gebied van de fysieke leefomgeving. Voor Hafloc werd begeleid, geadviseerd, ontworpen en ontwikkeld om tot een responsive design voor de website te komen - op alle apparaten, zowel desktop en mobiel een userinterface die goed bruikbaar is. De pagina wordt geschaald, menu's aangepast als op een kleiner scherm wordt gewerkt. Met boiler template technologie werd een toegankelijke site ontwikkeld. De zoekingangen zijn volgens een classificatie systeem in de site geïntegreerd.
Naar boven
Portal ontwikkeling
Voor een opdrachtgever in de marketing branche werd gewerkt aan een pensioen portal met koppeling naar de backend systemen. Het gehele traject van Analyse, (Functioneel) Ontwerp, Ontwikkeling, Configuratie, Deployment (uitrol middels OTAP) werd doorlopen. Diverse backend systemen werden aangesproken en leverden realtime informatie en verzorgden pdf generatie. Hardware en software dimensionering werd afgesteld op bijna een miljoen gebruikers, waarvan 10% regelmatig actief. De systemen waren bijvoorbeeld berekend op de generatie van vijf pdf documenten per seconde. De OTAP straat werd opgezet, geconfigureerd en gekoppeld aan de diverse primaire systemen via Cloud hosting, VPN, leased line en lokale koppelingen. Diverse performance- en veiligheidstesten werden uitgevoerd. Omdat er werd gewerkt met financiële en gevoelige persoonlijke informatie werden hoge eisen gesteld aan beveiliging van systemen, opslag, authenticatie en verbindingen. SSL op PKI overheid niveau, encryptie en inlog middels DigiD werden toegepast.
Naar boven
Software

Naar boven
Feedwin
Feedwin is een programma dat is geschreven voor gebruik op de PC (Personal Computer). Het werd ontwikkeld voor gebruik in een onderwijs situatie. Inmiddels wordt het al een aantal jaren succesvol toegepast op een school voor hoger beroeps onderwijs op agrarisch gebied. Naast de nederlandse versie, bestaan er vertalingen in het engels, frans en spaans.
Een demonstratie versie van Feedwin kan worden aangevraagd.
Naar boven
VCM
Voice Respond System Communication Manager is een programma dat werd ontwikkelt voor de afdeling Actuele Informatie van de ANWB. Het is bedoeld voor gebruik in combinatie met 24x7 uurs, continu actieve systemen die verkeers-informatie leveren aan radio, tv en andere media. De applicatie werd geschreven voor ARS T&TT / ANWB en is bedoelt om bestanden met informatie van diverse bronnen te lezen, vertalen en vervolgens weg te schrijven naar diverse outputs op het locaal netwerk en internet (FTP).
Naar boven
Timewriter
Timewriter is een applicatie die de tijd bijhoudt, die wordt besteed aan diverse in te voeren activiteiten. 

Het programma levert een grafisch overzicht van de verrichte activiteiten.
Naar boven
Screensaver
Een multifunctionele screensaver die aanpasbaar is aan individuele behoeften. De screensaver kan worden geleverd met ieder gewenst ontwerp of worden gebaseerd rondom een aangeleverd of ontworpen logo. De screensaver draait op PC's met het Windows besturingssysteem en wordt geleverd met diverse configuratie mogelijkheden.
Naar boven
Cursus Administratie Systeem
Voor de volksuniversiteit werd in Microsoft Access (MsAccess 2000) een applicatie ontwikkeld om de cursus administratie te automatiseren. Waar de cursus administratie voordien geschiedde met de hand, middels kaartenbakken, worden met de nieuwe applicatie alle gegevens digitaal bijgehouden. 

Hierdoor is het mogelijk om op geautomatiseerde wijze brieven te versturen en bijvoorbeeld acceptgiro's uit te draaien.
Een demonstratie versie kan worden aangevraagd.
Naar boven
Digitale Quick Scan
Met behulp van deze Digitale Quick Scan wordt de omgeving van een voor een organisatie belangrijk issue op heldere wijze in kaart gebracht.
Het programma doorloopt een aantal stappen die betrekking hebben op de positie van belanghebbende organisaties (actoren) bij een bepaald issue. Deze posities worden vervolgens op grafische wijze weergegeven. De Digitale Quick Scan is de eerste stap van de omgevingsanalyse en is ontwikkeld in samenwerking met Schuttelaar & Partners, adviesbureau voor maatschappelijke communicatie BV (www.schuttelaar.nl).
Naar boven
Proforis
Voor het IAC werd de Proforis database applicatie ontwikkeld waarbij onder andere selecties moesten kunnen worden gemaakt uit de bosbouwkundige gegevens die worden bijgehouden door de bosbouw specialisten van het IAC. 

Onderdeel hiervan was de mogelijkheid om uitvoer te genereren voor derden (onderdeel van het ministerie LNV).
Naar boven
Converter .csv naar mut.asc
mediaboog.nl/converter - De converter is een Webapp die het nieuwe IBAN/SEPA CSV bankafschrift formaat kan converteren naar het oude MUT.ASC formaat voor gebruik in oudere boekhoudsoftware. Met initiatie- en downloadformaten wissel je binnen bijvoorbeeld Rabo Internetbankieren (Professional) informatie uit tussen je eigen systemen en de systemen van de bank. Per 1 april 2017 stopt de Rabobank met een aantal gestandaardiseerde bestandsformaten, waaronder de Rabobank-formaten MUT.ASC en ERI. Vanaf dat moment kun je (onder andere) het nieuwe CSV-formaat (CSV nieuw) downloaden en hier converteren. Het gebruik is gratis.
Naar boven
Grafische vormgeving

Naar boven
About Nuts
About Nuts is een initiatief van Duyvis en The Nuts Company (TNC) ten behoeve van de informatievoorziening over pinda's en noten. Er wordt vooral op stakeholders en andere professionals gemikt. 

Voor de campagne verzorgden wij vormgeving en layout:
  • In de brochure is informatie te vinden over pinda's en noten
  • Voor de internet advertorial campagne werden banners en skyscrapers in flash ontworpen.
  • De persmap (ontwerp buitenkant) werd verspreid onder toonaangevende weekbladen en wordt door TNC gebruikt voor de verspreiding van documentatie.
  • De e-mail nieuwsbrief werd verzonden naar professsionals.
  • Voor de Margriet Winterfair werd een flyer gemaakt.
  • Voor het damesblad Flair werd een Advertorial vormgegeven.
  • Voor de aboutnuts.nl website werd een landingspagina ontwikkeld.

Naar boven
Vormgeving boek en periodiek
Voor Uitgeverij Quist ontwierpen we de omslagen en het binnenwerk van diverse boeken en kleinere uitgaven. Op basis van een ontworpen stramien voor het binnenwerk werd vervolgens de lay-out uitgevoerd.

Voor de serie perzische poëzie werd het concept voor de basisvormgeving ontwikkeld. Binnen de gestelde randvoorwaarden zijn we tot een een flexibel en schaalbaar ontwerp gekomen.
Naar boven
Multimedia


Naar boven
Flash presentaties
Flash presentatie voor Cap Gemini Ernst & Young - MDR

Deze presentatie werd door Tweedee ontwikkeld voor een architectuur prijsvraag inzending (Morgen De Ruimte) door Cap Gemini Ernst & Young en is een presentatie op het gebied van landschapsarchitectuur en vooral (landgebruiks-)planning.
De applicatie heeft een moderne multimediale interface die wordt gebruikt om informatie doelmatig en stijlvol te presenteren. De flash applicatie draait op het internet en vanaf CD-rom.
Naar boven
Multimedia presentaties
Deze presentatie werd voor een groot deel ontwikkeld in de ontwikkelomgeving Delphi voor de Wageningen Universiteit en Research centrum. Het is een presentatie op het gebied van landschapsarchitectuur en planning.
De applicatie is beschikbaar op CD-rom en heeft een moderne interface die wordt gebruikt om informatie en afbeeldingen te presenteren die een aantal architectonische thema's beslaan. Auditieve ondersteuning is op subtiele wijze toegevoegd.
Naar boven
Actionlabs Flash
Voor Actionlabs van VAPRO-OVP werd naast een complete website ook een flash presentatie ontwikkeld. Een concept op basis van het bestaande brochure materiaal werd ontwikkeld en resulteerde in een dynamische, aansprekende menu-navigatie. Fotografisch materiaal, film en animatie wisselen elkaar af.
Naar boven
Advertorial campagne

Voor de About Nuts internet campagne ontwikkelden we in samenwerking met Schuttelaar & Partners een aantal en banners en skyscrapers. Op basis van een aantal concepten werden uiteindelijk een viertal ontwerpen uitgewerkt. 

Deze advertorials werden een maand lang op relevante websites getoond. De statistieken van bijvoorbeeld doorklik-ratios gaven het succes aan van de gekozen ontwerpen.
Naar boven


© 1997-2024 Mediaboog, alle rechten voorbehouden. Disclaimer. Algemene voorwaarden. Naar boven